Syksy on saapunut ja uintireissut on vähentyneet. Tulipa ainakin kesän aikana todettua, että ei poika uimista karta.

Olemme osallistuneet Auran  Nuuskujen järjestämään pentudamikurssiin. Sulo on tosin ollut siellä ainut "pentu", muut on tuplasti vanhempia ja osaamistasokin sen mukainen. Joten kurssi on ollut ehkä lievä pettymys anniltaan, mutta on paljon hyviä vinkkejä kuitenkin saatu!

Noutamista harjoitellaan, menestys vaihteleva. Dami kiinnostaa kyllä, vaan palauttaminen ei! Eli yleensä Sulo pyrkii viemään damia juuri poispäin minusta. Tai sitten tulee luokse mutta dami jää matkalle... Ehkä se tästä vielä, ihan kaikkea toivoa ei ole kuitenkaan vielä menetetty!

Nyt edessä on osallistuminen Turun Kultaisten järjestämälle harrastuksiin tutustumiseen. Eli tulossa on teemapäiviä, joissa tutustutaan NOMEen, MEJÄän, TOKOon ja näyttelykoulutuskin olisi tulossa. Yritys on kova sumplia työvuoroja sopivasti, katsotaan miten käy!

Ja lopuksi tietty parhaat kuulumiset!!! Lokakuun 3. oli Hyvinkään SNJ:n päänäyttely, jonne Sulon raahasin. Tuloksena 5-7kk urospentujen luokassa 3.sija, kunniapalkinto!!! WOW!!! Enpä olisi uskonut! Tälläkin kanavalla vielä kerran suuri kiitos Tiinalle sekä Jennalle + Jennan äidille. Kyllä olisi ollut tuskaisa päivä ilman teidän apua!!!

Olen Sulon kanssa yrittänyt vähän näyttelyjuttuja treenailla, marraskuun 8. on Turussa pentunäyttely, johon olemme ilmoittautuneet. Ikävä puoli on se, että joudun handlaamaan pojan siellä itse. Joten eipä ole suuria menestystoiveita!! ;-)